Održan II Festival Akustične Muzike “Terra Acusitca II” ,

U dvorištu ateljea internacionalnog simpozijuma Terra u subotu 20. jula održan je II Festival akustične muzike ” Terra Acustica II”.  U okviru festivala nastupili su Kantautorski trio Mala Fea iz novog Sada, Istambul Night iz Zrenjanina kao i Van Radovan, Buy Ma A Star On The Boulevard i DrvoTruo iz Kikinde.

Projekat  „TERRA  Acustica – festival akustične muzike“  je zamišljen kao jednodnevni muzički događaj takmičarske forme. Okuplja do10 neafirmisanih bendova/izvođača/kantautora iz Kikindske opštine, Vojvodine, Srbije i regiona, a održao bi se za vreme trajanja internacionalnog simpozijuma Tera. Cilj manifestacije je da se objedine muzička i likovna umetnost, odnosno prirodni materijali kao medijumi umetničkog izražavanja (u ovom slučaju glina, terakota i drvo i sl.) i time upotpuni i obogati prateći program simpozijuma Tera kao i turistička ponuda opštine Kikinda.


Festival su podržali i pomomogli : SO Kikinda, CLPU TERRA, Palet Line d.o.o., TP Papirus o.d. i restoran Nasuvo i Kitnikez

Medijski pokrovitelji:

Radio Kikinda, RTV VK, RTV Rubin, Music FanTon, Kikindske, Kikindske Novine