Jelena Petošević

Srbija

Jelena Petošević a.k.a. Lady Jelena je svojim hitovima vrtoglavom brzinom privukla stotine hiljada slušalaca i pratilaca na youtube, pa su njene “Nikola” i “Watermellon love” postale deo svakodnevice mnogim ljubiteljima zvuka i kinky tekstova. Odrastanje u Belgiji i vreme provedeno na studijama u Londonu, su spojil njen Balkanski duh sa zapadnom kulturom koja je podsticala na slobodu izrazavanja.
Jelena se sasvim slucajno nasla u svetu muzike i ostala tu jer je shvatila da rečima, glasom, i muzikom, moze da nasmeje, rastuži, uzbudi, i naljuti. Tako da očekujte sjajnu muziku, uz obilje emocije i umetnički performans!

“Ambijent je mnogo više nego što sam očekivala. Nikad nisam bila u Kikindi i nisam znala da ovo postoji. Ja jako volim glinu i volela bih da dođem ovde i da malo čačkam glinu, haha! To mi je ideja. Oduševljana sam prostorom. Svaki čošak je totalno drugačiji, bašta je prekrasna. Tamo gde sviramo je zanimljivo jer se vidi ona šuma, kroz svetlost koja dopire. Inače, posle pesme “Nikola” koja je bila pre deset godina, evo sad ću da snimam album, koji bi trebalo da izađe u septembru. Nisam verovala da će se to desiti, ali mi se dopada to što radim na nekim novim stvarima.” (izvor: https://tvrubin.rs/terra-viva-mesto-gde-zivi-dobar-glas/)

Contact us

Center for Fine and Applied Arts Terra