MUZEJ TERA U 3D

Doživite svet jedinstvene svetske kolekcije savremene skulpture u terakoti sagledanu u tri dimenzije baš kao da se nalazite u muzeju. Zahvaljujući primeni najsavremenijih metoda u prezentaciji muzejskog blaga, moći ćete da se upoznate sa odabranim skulpturama različitih formata kolekcije Muzeja Tera. Sagledajte predmet iz svakog ugla, proučite specifičnost njegovog materijala od kojeg su izrađene skulpture, saznajte više o samim autorima i pokušajte da otkrijete šta je inspirisalo umetnike za nastanak ovih radova.

Projekat je realizovao Muzej Tera uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije kao i Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Uputstvo za preuzimanje:

Sa linka ispod možete preuzeti aplikaciju 3D Terra Muzej sa pratećim meta podacima. Uputstvo za aktiviranje: kada uđete u folder na google drive-u (link ispod), označite sve fajlove i foldere i preuzmite ih (desni klik mišem pa download). Google drive će automatski skinuti zipovani folder koji ćete potom otpakovati i aktivirati aplikaciju TERRA_PC.EXE

 

https://drive.google.com/drive/folders/1Uyx6FXlB9TdIkdKxoiok-OlAx0kKpHEL?usp=sharing

Kontaktirajte nas

Centar za likovnu i primenjenu umetnost Terra